Societatea de avocatură “DOSEANU&ASOCIAȚII” distinsă cu Diplomă de excelență pentru profesionalism în practica judiciară

  • Acasa
  • Articole
  • Societatea de avocatură “DOSEANU&ASOCIAȚII” distinsă cu Diplomă de excelență pentru profesionalism în practica judiciară
avocat oradea avocati societate juridica

Societatea de avocatură “DOSEANU&ASOCIAȚII” a fost onorată cu distincția de Diplomă pentru Excelență în Practica Judiciară în cadrul prestigiosului eveniment Gala România Ești Tu!” – ediția Nord-Vest desfășurată vineri 20 septembrie 2024 la Teatrul Regina-Maria Oradea.

”Gala „Romania esti TU” a reunit antreprenori din șapte județe: Bihor, Satu Mare, Sălaj, Bistrița Năsăud, Alba, Maramureș și Cluj, celebrând contribuțiile acestora la dezvoltarea economică și socială a regiunii.

Evenimentul este considerat probabil cel mai mare proiect de promovare a valorilor românești din ultimii 100 de ani. “Ne dorim să îi scoatem în față pe toți cei care aduc contribuție, cei care au adus valoare țării noastre prin implicare în proiecte de interes local si regional.”

Evenimentul a fost o parte importantă a Caravanei „România ești TU”, un proiect amplu de promovare a valorilor românești, atât din țară, cât și din diaspora. Toți cei ce sunt selectați în cadrul evenimentelor regionale au șansa de a fi strigați pe scenă la București într-un eveniment găzduit la Palatul Parlamentului în 26 martie 2025!

Societatea de avocați ”DOSEANU&ASOCIAȚII” este construită pe fundația fostului Cabinetului Individual de Avocatura „Doseanu Răzvan”, care și-a început activitatea în România acum 24 de ani,  în anul 2001.

În prezent, în cadrul societății de avocatură activează 10 avocați, plus 6 persoane ca personal auxiliar, având colaborari cu avocați din toată România.

Societatea asigură asistență juridică la toate organele de urmărire penală din România (Parchete de drept comun, DIICOT, DNA, Parchetul european – EPO), precum și la toate instanțele judecătorești din România (Judecătorii, Tribunale, Curți de Apel, Înalta Curte de Casație și Justiție), inclusiv Curtea Constituțională a României și Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Activitatea societății de avocatură acoperă domenii de activitate precum dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial, dreptul administrativ, dreptul muncii, dreptul fiscal, drepturile omului.

Avocatul fondator și coordonator al societății de avocatură este Răzvan Viorel DOSEANU, doctor în drept și lector universitar în cadrul Universității AGORA din Oradea. Este autorul a cinci excepții de neconstituționalitate admise de Curtea Constituțională, printre care și cea privind prescripția răspunderii penale (Decizia CCR 297/2018), excepție care a dus la închiderea a peste 10.000 de dosare penale în România.

Motto-ul Societății de avocatură ”DOSEANU&ASOCIAȚII” este: ”Prin muncă și profesionalism, noi înclinăm balanța în favoarea ta!”

Leave A Reply

Abonează-te și rămâi la curent cu noutățile